C-MAXI ‘ROCKT’ HET HARD ROCK CAFE!

C-MAXI ‘ROCKT’ HET HARD ROCK CAFE!

Het was al zichtbaar in de clip van ‘I Want To Break Free’ van Queen: rock en de grote opkuis gaat prima samen! En dat bewijzen we de laatste weken nogmaals. We zijn namelijk gevraagd om de grote opkuis te doen voor de opening van het nieuwe Hard Rock Cafe in Antwerpen.

Midden -maart zal op de Groenplaats de tweede Belgische vestiging van deze Amerikaanse restaurantketen haar deuren openen. Geweldig voor de vele trouwe fans, die er hun missie van hebben gemaakt om wereldwijd zoveel mogelijk vestigingen te bezoeken. En geweldig voor C-Maxi, om zich te mogen binden aan zo’n aansprekend merk!

“We zijn erg enthousiast over de opening van Hard Rock Café Antwerpen,” zei HR director Debbie Galbraith al op Nieuwsblad.be. “Daarom zijn we op zoek naar sterke persoonlijkheden die passen in de cultuur van ons merk. Mensen die culturele diversiteit appreciëren, die muziekliefhebbers zijn en die een passie hebben om topwerk af te leveren.”

Een beschrijving die ons als een goede handschoen past! We zijn met vijf man keihard aan het werk om de klus voor de opening gedaan te krijgen. Nog best een opgave, aangezien de aannemers nog niet klaar zijn met de verbouwing, waardoor het vuil steeds maar terug lijkt te komen… Het is maar goed dat onze mensen tegen een stootje kunnen! En met resultaat: het ‘smells like clean spirit!’