De Protestantse kerken.. WIJ WERKEN ERAAN!

We zijn op dit moment bezig met een grote opkuis die we als een grote eer beschouwen: schoonmaken in Antwerpens kerken. Â De Protestantse kerken van Antwerpen, waaronder die van de Brabantse Olijfberg, waren wel toe aan een grote opkuis na de renovatie werken, om deze weer helemaal netjes te maken voor de komende zondagsdiensten.

Het grootste gedeelte van de tijd werd besteed aan het zorgvuldig reinigen van de vele stoelen; en ook de prachtige gotische raamdecoratie is nauwgezet opgepoetst. Kerkgangers en bezoekers kunnen nu weer de schone, blinkende ornamenten bewonderen!

Naast ons team van hardwerkende schoonmakers, kregen we ook af en toe nog hulp uit onverwachte hoek. De broeders van de kerk staken zelf ook flink de handen uit hun mouwen, om samen met ons hun gebedsplaats weer spic en span te maken.

De bijbel omschrijft het wellicht nog wel het best: Omdat ons deze beloften zijn gegeven, geliefde broeders en zusters, moeten we onszelf reinigen van alle lichamelijke en geestelijke smetten en vol ontzag voor God ons hele leven heiligen” (2 Korintiers 7:1).

Broederlijke interventie, en de onvermoeibare inzet van C-Maxi. Samen staat het garant voor kuise Antwerpse kerken!