Netjes opladen dankzij C-Maxi!

Schoonmaak oplaadpunten, laadpalen en oplaadstations in heel Nederland is onze nieuwste tak van sport.

poetsbedrijf Antwerpen

Schoonmaak oplaadpunten en elektrische laadpalen voor een duurzamere leefomgeving

Nu er steeds meer voertuigen met een elektrische motor komen, stijgt ook het aantal elektrische laadpalen. Daarbij komt al snel de kwestie van elektrische laadpalen schoonmaken om de hoek kijken. Immers zitten er veel mensen aan het apparaat, waardoor zeker in deze tijden een extra desinfectie nooit weg is. Ook is bewezen dat de laadpalen sneller kapot gaan of mankementen vertonen als zij vuil zijn en niet vaak genoeg schoongemaakt worden.

Schoonmaakbedrijf Antwerpen Haven

C-Maxi is niet zomaar een landelijk schoonmaakbedrijf, maar één met veel meerwaarde en perfect klantgericht maatwerk aan facilitair management.

C-Maxi weet exact hoe deze laadpalen in elkaar steken. Als ervaren schoonmaakbedrijf hebben wij daarnaast de juiste reinigingsmiddelen en materialen in huis. Daardoor kunnen wij gemakkelijk en efficiënt uw elektrische laadpalen schoonmaken. Hierbij houden wij rekening met de desinfectie van veel aangeraakte oppervlakken en zorgen wij ervoor dat het apparaat in tip-top staat blijft.

Benieuwd naar ons scherpe aanbod? Neem dan vrijblijvend contact op om een offerte aan te vragen of een afspraak in te plannen.