C-maxi
C-maxi

C-Maxi schoonmaakbedrijf Antwerpen

C-maxi, Correspondentieadres C-Maxi schoonmaakbedrijf Antwerpen, Gallifortlei 4 bus 192, 2100 Antwerpen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Correspondentieadres:

C-Maxi schoonmaakbedrijf Antwerpen,
Gallifortlei 4 bus 192,
2100 Antwerpen

Internet:
www.c-maxi.com/
www.c-maxiflyteam.be
www.c-maxishop.be

AHDAOUI MOHAMED is de Functionaris Gegevensbescherming van C-maxi Hij is te bereiken via info@c-maxi.com

C-maxi verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IP-adres
  • Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
  • Locatiegegevens
  • Gegevens over uw activiteiten op onze website
  • Gegevens over uw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)
  • Internetbrowser en apparaat type

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@c-maxi.com, dan verwijderen wij deze informatie.

C-maxi verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van uw betaling
  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
  • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
  • Om goederen en diensten bij u af te leveren
  • C-maxi analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren.
  • C-maxi volgt uw surfgedrag over verschillende websites waarmee wij onze producten en diensten afstemmen op uw behoefte.
  • C-maxi verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

C-maxi neemt [wel / niet] op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van C-maxi) tussen zit. C-maxi gebruikt de volgende computerprogramma’s of -systemen: [aanvullen met naam van het systeem, waarom het gebruikt wordt, onderliggende logica, belang en verwachte gevolgen voor betrokkene]

C-maxi bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens: (Categorie) persoonsgegevens > Bewaartermijn > Reden Personalia > Bewaartermijn > Reden Adres > Bewaartermijn > Reden Enzovoort > Bewaartermijn > Reden

C-maxi verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

C-maxi gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. C-maxi gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. Zie voor een toelichting:
https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kunt u zelf doen via de persoonlijke instellingen van uw account. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door ons bedrijf en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. Wilt u gebruik maken van uw recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heeft u andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar info@c-maxi.com. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. C-maxi zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op uw verzoek reageren. C-maxi wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link:
https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

C-maxi neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@c-maxi.com

Schoonmaakbedrijf Antwerpen
Schoonmaakbedrijf Mechelen
Schoonmaakbedrijf Brussel
Schoonmaakbedrijf Gent
Schoonmaakbedrijf Hasselt
Schoonmaakbedrijf Antwerpen Haven
Schoonmaakbedrijf Aalst
Schoonmaakbedrijf Brugge
Schoonmaakbedrijf Tongeren
Schoonmaakbedrijf Leuven
Schoonmaakbedrijf Antwerpen Haven
Schoonmaakbedrijf Limburg
Schoonmaakbedrijf Bruxelles
Cleaning company Bruxelles
Schoonmaakbedrijf Vlaanderen
Schoonmaakbedrijf Vlaams-Brabant
Schoonmaakbedrijf Aarschot
Schoonmaakbedrijf Blankenberge
Schoonmaakbedrijf West-Vlaanderen
Schoonmaakbedrijf Brussel-Hoofdstad
Schoonmaakbedrijf Zaventem
Schoonmaakbedrijf Oost-Vlaanderen
Schoonmaakbedrijf Deinze
Schoonmaakbedrijf Dendermonde
Schoonmaakbedrijf Vlaams-Brabant
Schoonmaakbedrijf Diest
Schoonmaakbedrijf Luik
Schoonmaakbedrijf Vlaams-Brabant
Schoonmaakbedrijf Halle
Schoonmaakbedrijf Halle-Vilvoorde
Schoonmaak kantoren Limburg
Schoonmaak kantoren Mechelen
Schoonmaakbedrijf Lier
Schoonmaakbedrijf Mechelen
Schoonmaakbedrijf Mortsel
Schoonmaakbedrijf Zandvliet
Schoonmaakbedrijf Arendonk
Schoonmaakbedrijf Duffel
Schoonmaakbedrijf Walem
Schoonmaakbedrijf Mol
Schoonmaakbedrijf Retie
Schoonmaakbedrijf Westerlo
Schoonmaakbedrijf Asse
Schoonmaakbedrijf Merchtem
Schoonmaakbedrijf Tervuren
Schoonmaakbedrijf Duisburg
Schoonmaakbedrijf Overijse
Schoonmaakbedrijf Terhulpen
Schoonmaakbedrijf Zichem
Schoonmaakbedrijf Baarle-Hertog
Schoonmaakbedrijf Balen (Vlaanderen)
Schoonmaakbedrijf Beerse
Schoonmaakbedrijf Beerzel
Schoonmaakbedrijf Berchem (Antwerpen)
Schoonmaakbedrijf Berendrecht
Schoonmaakbedrijf Berlaar
Schoonmaakbedrijf Bevel (Nijlen)
Schoonmaakbedrijf Blaasveld
Schoonmaakbedrijf Boechout
Schoonmaakbedrijf Bonheiden
Schoonmaakbedrijf Bonheiden-Putsesteenweg
Schoonmaakbedrijf Booischot
Schoonmaakbedrijf Boom (gemeente)
Schoonmaakbedrijf Borgerhout
Schoonmaakbedrijf Bornem
Schoonmaakbedrijf Borsbeek
Schoonmaakbedrijf Bouwel
Schoonmaakbedrijf Branst
Schoonmaakbedrijf Brasschaat
Schoonmaakbedrijf Brecht (gemeente)
Schoonmaakbedrijf Breendonk (plaats)
Schoonmaakbedrijf Broechem
Schoonmaakbedrijf Burcht (plaats)
Schoonmaakbedrijf Deurne (Antwerpen)
Schoonmaakbedrijf Ekeren
Schoonmaakbedrijf Geel (stad)
Schoonmaakbedrijf Heist-op-den-Berg
Schoonmaakbedrijf Hemiksem
Schoonmaakbedrijf Halle (Antwerpen)
Schoonmaakbedrijf Herentals
Schoonmaakbedrijf Hoboken (Antwerpen)
Schoonmaakbedrijf Hoogstraten
Schoonmaakbedrijf Hove (Antwerpen)
Schoonmaakbedrijf Hulshout
Schoonmaakbedrijf Kalmthout
Schoonmaakbedrijf Kapellen
Schoonmaakbedrijf Katanga Mechelen
Schoonmaakbedrijf Kasterlee
Schoonmaakbedrijf Koningshooikt
Schoonmaakbedrijf Kontich
Schoonmaakbedrijf Lillo
Schoonmaakbedrijf Leest (Mechelen)
Schoonmaakbedrijf Lille (België)
Schoonmaakbedrijf Loenhout
Schoonmaakbedrijf Meer (Antwerpen)
Schoonmaakbedrijf Merksem
Schoonmaakbedrijf Mol (België)
Schoonmaakbedrijf Morkhoven
Schoonmaakbedrijf Muizen (Mechelen)
Schoonmaakbedrijf Niel
Schoonmaakbedrijf Putte (Belgische gemeente)
Schoonmaakbedrijf Ranst (gemeente)
Schoonmaakbedrijf Rumst
Schoonmaakbedrijf Schelle (België)
Schoonmaakbedrijf Schilde
Schoonmaakbedrijf Schoten (België)
Schoonmaakbedrijf Sint-Katelijne-Waver
Schoonmaakbedrijf Sint-Mariaburg
Schoonmaakbedrijf Stabroek (België)
Schoonmaakbedrijf Turnhout
Schoonmaakbedrijf Vosselaar
Schoonmaakbedrijf Vorselaar
Schoonmaakbedrijf Walem (Antwerpen)
Schoonmaakbedrijf Weert (Bornem)
Schoonmaakbedrijf Temste
Schoonmaakbedrijf Westerlo
Schoonmaakbedrijf Wijnegem
Schoonmaakbedrijf Westmalle
Schoonmaakbedrijf Wirlijk
Schoonmaakbedrijf Willebroek
Schoonmaakbedrijf Wuustwezel
Schoonmaakbedrijf Wijnegem
Schoonmaakbedrijf Wommelgem
Schoonmaakbedrijf Wortel (plaats)
Schoonmaakbedrijf Wuustwezel
Schoonmaakbedrijf Zandhoven
Schoonmaakbedrijf Zandvliet
Schoonmaakbedrijf Zoersel
Schoonmaakbedrijf Zwijndrecht (België)
Schoonmaakbedrijf Berendrecht-Zandvliet-Lillo
Schoonmaakbedrijf Borgerhout
Schoonmaakbedrijf Deurne
Schoonmaakbedrijf Ekeren
Schoonmaakbedrijf Hoboken
Schoonmaakbedrijf Merksem
Schoonmaakbedrijf Wilrijk
Schoonmaakbedrijf Gent
Schoonmaakbedrijf Mariakerke
Schoonmaakbedrijf Drongen
Schoonmaakbedrijf Wondelgem
Schoonmaakbedrijf Sint-Amandsberg
Schoonmaakbedrijf Oostakker
Schoonmaakbedrijf Desteldonk
Schoonmaakbedrijf Mendonk
Schoonmaakbedrijf Sint-Kruis-Winkel
Schoonmaakbedrijf Gentbrugge
Schoonmaakbedrijf Ledeberg
Schoonmaakbedrijf Afsnee
Schoonmaakbedrijf Sint-Denijs-Westrem
Schoonmaakbedrijf Zwijnaarde
Schoonmaakbedrijf haven Antwerpen
Schoonmaakbedrijf Brugge-Zeebrugge
Schoonmaakbedrijf Kempens Steenkolenbekken.

Schoonmaakbedrijf Mechelen-Noord
Schoonmaakbedrijf Mechelen-Zuid
Schoonmaakbedrijf Nekkerspoel
Kantoren Schoonmaken
Opkuis nieuwbouw
Parkeergarage Antwerpen
Poetsbedrijf Antwerpen
Poetsbedrijf Gent
Ramen poetsen
Schoonmaak kantoren
Schoonmaak van kantoren
Schoonmaakbedrijf
Schoonmaakbedrijf Antwerpen
Schoonmaakbedrijf oost Vlaanderen
Schoonmaakwerk
Schoonmaken bedrijf
éénmalige Schoonmaak
bouwschoonmaak
Tijdelijke schoonmaak

Schoonmaak bedrijf Brussel-Noord
Schoonmaakbedrijf Brussel-Centraal
Schoonmaakbedrijf Brussel-zuidschoonmaak magazijnen

Schoonmaakbedrijf Brussel-Stad
Schoonmaakbedrijf Brussel
Schoonmaakbedrijf Marollen
Schoonmaakbedrijf Wijk van de Squares
Schoonmaakbedrijf Leopoldswijk (ook in Elsene, Etterbeek en Sint-Joost)
Schoonmaakbedrijf Zavel
Schoonmaakbedrijf Noordwijk
Schoonmaakbedrijf Onze-Lieve-Vrouw-ter-Sneeuw
Schoonmaakbedrijf Broek of Martelaarswijk (rond Martelarenplein)
Schoonmaakbedrijf Galgenberg
Schoonmaakbedrijf Treurenberg
Schoonmaakbedrijf Kunstberg
Schoonmaakbedrijf Koudenberg
Schoonmaakbedrijf Haren
Schoonmaakbedrijf Buda
Schoonmaakbedrijf Laken
Schoonmaakbedrijf Oud Laken
Schoonmaakbedrijf Heizel
Schoonmaakbedrijf Mutsaard
Schoonmaakbedrijf Neder-Over-Heembeek
Neder-Heembeek
Schoonmaakbedrijf Over-Heembeek
Schoonmaakbedrijf Ransbeek-Heembeek
Schoonmaakbedrijf Anderlecht
Schoonmaakbedrijf Broek
Schoonmaakbedrijf Kuregem
Schoonmaakbedrijf Neerpede
Schoonmaakbedrijf Het Rad
Schoonmaakbedrijf Scheut
Schoonmaakbedrijf Scherdemaal
Schoonmaakbedrijf Veeweide
Schoonmaakbedrijf Vogelenzang
Schoonmaakbedrijf Elsene
Schoonmaakbedrijf Boondaal
Schoonmaakbedrijf Solbos
Schoonmaakbedrijf Tenbos
Schoonmaakbedrijf Matonge
Schoonmaakbedrijf Etterbeek
Schoonmaakbedrijf De Jacht
Schoonmaakbedrijf Evere
Schoonmaakbedrijf Paduwa
Schoonmaakbedrijf Germinal
Schoonmaakbedrijf Ganshoren
Schoonmaakbedrijf Jette
Schoonmaakbedrijf Dielegem
Schoonmaakbedrijf Koekelberg
Schoonmaakbedrijf Oudergem
Schoonmaakbedrijf Hertoginnedal/Putdael
Schoonmaakbedrijf Luxorpark
Schoonmaakbedrijf Vogelzang[2]
Schoonmaakbedrijf Schaarbeek
Schoonmaakbedrijf Brabantwijk
Schoonmaakbedrijf Helmet
Schoonmaakbedrijf Sint-Agatha-Berchem
Schoonmaakbedrijf Sint-Gillis
Schoonmaakbedrijf Kastelein
Schoonmaakbedrijf Sint-Jans-Molenbeek
Schoonmaakbedrijf Oud Molenbeek of Historisch Molenbeek
Schoonmaakbedrijf Ossegem
Schoonmaakbedrijf Karreveld
Schoonmaakbedrijf Havenwijk
Schoonmaakbedrijf Sint-Joost-ten-Node
Schoonmaakbedrijf Sint-Lambrechts-Woluwe
Schoonmaakbedrijf Georges Henri[3]
Schoonmaakbedrijf Gribaumont[3]
Schoonmaakbedrijf Gulledelle[3]
Schoonmaakbedrijf Kapelleveld[3]
Schoonmaakbedrijf Roodebeek[3]
Schoonmaakbedrijf Sterrebeeldenwijk[3]
Schoonmaakbedrijf Stokkel (deels)[3]
Schoonmaakbedrijf Tervurense Poort[3]
Schoonmaakbedrijf Woluwelaan[3]
Schoonmaakbedrijf Sint-Pieters-Woluwe
Schoonmaakbedrijf Centrum[2]
Schoonmaakbedrijf Europawijk
Schoonmaakbedrijf Kelle[2]
Schoonmaakbedrijf Mooi-Bos/Sinte-Aleidiswijk[2]
Schoonmaakbedrijf Hertoginnedal/Putdael[2]
Schoonmaakbedrijf Stokkel (deels) (ook in Kraainem en Sint-Lambrechts-Woluwe)
Schoonmaakbedrijf Vogelzang[2]
Schoonmaakbedrijf Ukkel
Schoonmaakbedrijf Carloo
Schoonmaakbedrijf Diesdelle
Schoonmaakbedrijf Kalevoet
Schoonmaakbedrijf Neerstalle
Schoonmaakbedrijf Stalle
Schoonmaakbedrijf Vorst
Schoonmaakbedrijf Hoogte Honderd
Schoonmaakbedrijf Neerstalle
Schoonmaakbedrijf Watermaal-Bosvoorde
Schoonmaakbedrijf Watermaal
Schoonmaakbedrijf Bosvoorde

Bekijk onze schoonmaak-diensten

C-maxi Testimonials

C-Maxi klant worden, we geven goed redenen

Laat u inspireren en volg ons:

27 jun
éénmalige schoonmaak

GROOTSTE SUPERMARKTKETEN IN NEDERLAND KIEST VOOR C-MAXI

20 jun
éénmalige schoonmaak

Zomervakantie: thuis blijven of op reis?

11 jun
éénmalige schoonmaak

Alles wat je wilt weten over het Coronavirus

Correspondentie Adres

C-Maxi
Schoonmaakbedrijf Antwerpen
Gallifortlei 4 bus 192,
2100 Antwerpen

Phone

03 63 63 111

24 / 7 Phone

0470 63 63 11

E-mail us

info@c-maxi.be

VESTIGINGSADRES

Antwerpen Centrum
Meirbrug 1,
2000 Antwerpen

BEZOEKADRES

Komiteitstraat 46-52
(Merksem) Antwerpen

Contacteer ons

Onze medewerkers staan klaar om u te helpen!

contact icon

Plan uw afspraak

C-Maxi komt naar je toe….
contact icon

WhatsApp

NEEM CONTACT OP
contact icon

Stel uw vraag?

ADVIES OP MAAT....
contact icon

Neem direct contact met ons op

Bel ons
our partners

vraag hier direct uw
schoonmork offerte aan

WHATSAPP AFSPRAAK
IN PLANNEN
OFFERTE
OP MAAT