C-maxi
C-maxi

Recreatie

Recreatie is een veelzijdig begrip, waarbinnen klantvriendelijkheid en gasttevredenheid voorop staan. Uw klanten hebben actief gezocht naar een leuke, verrassende manier om een vrije dag of een vrije avond door te brengen. Zij komen naar uw locatie voor ontspanning en een gezellig moment met familie, vrienden of collega’s

C-Maxi garandeert uw bezoekers een schoon dagje weg in een nette omgeving

schoonmaak

Een schoon dagje uit! /Schoonmaak pretparken

Het succes van uw pretpark valt of staat bij de netheid van uw park. Als mensen in een omgeving komen die er vuil uitziet, of het nu uw sanitair-gebouwen of uw paden betreft, vinden zij dit al snel een behoorlijke afknapper. Gezinnen komen bij u voor een onbezorgd dagje weg. Om dit mogelijk te maken, dient de schoonmaak een belangrijk onderdeel van uw activiteiten te zijn.

Dan is het goed te weten dat er een ervaren schoonmaakbedrijf is waar u op aankunt voor de schoonmaak van pretparken. Wij komen bij u langs om u volledig te ontzorgen, waarbij wij de juiste apparatuur en schoonmaakmiddelen zelf meenemen. Met onze jarenlange ervaring weten wij waar we op moeten focussen en zorgen wij ervoor dat u nooit meer klachten over

gezocht poetsfirma

Dat is een opgeruimde klus! Stadions

In een stadion komen bij een gemiddeld evenement duizenden en nog eens duizenden bezoekers. Dit leidt niet alleen tot een hoop reuring en gezelligheid, maar ook na afloop tot een enorme schoonmaakklus. Mensen gebruiken massaal de beschikbare toiletruimtes en horecastands, terwijl de stoelen en vloer daaronder veel te verduren hebben. Drankjes die gemorst worden, eten dat op de grond valt… Het leidt tot een behoorlijk puinhoop.

Met C-Maxi kiest u voor een betrouwbare partner met veel ervaring in stadionschoonmaak. Onze ervaren schoonmakers weten exact hoe deze klus aan te pakken, zodat het stadion in zo kort mogelijke tijd gereed gemaakt wordt voor het volgende evenement. Vrij van vuil, afval en onhygiënische toestanden in het sanitair. Hiervoor gebruiken wij de beste schoonmaakmiddelen en onze eigen apparatuur.

C-Maxi heeft meer dan vijf jaar ervaring in de schoonmaakindustrie, een tijd waarin het is uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de markt. Daarom zijn wij een veilige keuze. Met ons kiest u voor kwaliteit, snelheid en gastvrijheid. Vraag vandaag nog een offerte op.

Schoonmaak van uw vakantiewoningen_ Bungalowparken

Schoonmaak van uw vakantiewoningen/ Bungalowparken

Gasten in bungalowparken willen echt even helemaal weg zijn uit de dagelijkse beslommeringen. U wilt hen daarom graag een vijfsterrenervaring bieden, zodat ze tevreden weggaan en regelmatig bij u terug willen komen. Een belangrijk onderdeel van de klantervaring is de hygiëne van uw bungalows. Schone badkamers, keukens, en een nette ruimte zijn daarbij wel de minimumvereisten.

Het investeren in de schoonmaak is daarom iets wat zich absoluut terugbetaalt in klanttevredenheid. Het in de arm nemen van een professioneel, ervaren schoonmaakbedrijf met veel ervaring in de vakantiewoningschoonmaak is dan een logische stap. C-Maxi stelt zich graag beschikbaar voor deze functie. Onze deskundige medewerkers werken snel en efficiënt, waardoor u een schone bungalow weer zo snel mogelijk aan een nieuwe gast kunt beloven.

Graag horen wij van u als u wel oren heeft naar onze diensten, dan kunnen we in overleg de werkzaamheden en mogelijkheden bespreken. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op, dan hoort u zo snel mogelijk van ons terug

schoonmaak bioscoop-2

We bezorgen u een onbezorgde show / Theaters en bioscopen

Veel mensen zijn verzot op een leuk avondje weg, naar het theater of de bioscoop. Ze verwachten hier ook in de watten gelegd te worden: vriendelijk personeel, lekkere hapjes, én een nette omgeving. Vooral dit laatste wil nog wel eens tot hoofdpijn voor een manager leiden. Popcorn, chips, zoete frisdrankjes: al snel is de vloer een plakkerige, krakende bende. Daarom moet er regelmatig goed schoongemaakt worden.

Uw eigen medewerkers kijken waarschijnlijk al niet bepaald uit naar de schoonmaakdienst. Maak het daarom uzelf gemakkelijk en huur een ervaren, betrouwbaar schoonmaakbedrijf in voor deze klus. C-Maxi is al jaren een vertrouwd merk in Antwerpen en de wijde omstreken, die al in veel bioscopen en theaters schoongemaakt heeft.

Wij komen ook graag bij u schoonmaken, zodat u ook kunt profiteren van onze diensten en u de handen van uw medewerkers kunt vrijmaken. Wilt u meer weten over ons aanbod? We gaan graag met u in gesprek om afspraken te maken over de mogelijkheden en tarieven.

https://schoonmaakbedrijf.c-maxi.com/wp-content/uploads/2020/03/q.svg

Hoe we
het doen

offer 1

Betrouwbaarheid en professionaliteit

Onze klantbeoordeling is uitstekend, wat ons een van de marktleiders in ons vakgebied maakt. Daarnaast hebben wij waardes als kwaliteit, betrouwbaarheid en professionaliteit hoog in het vaandel staan. En dat merkt u in onze dienstverlening!

offer 1

#1 best beoordeeld schoonmaakbedrijf van Antwerpen en omstreken!

C-Maxi heeft over de laatste jaren een reputatie opgebouwd als één van de meest gewaardeerde en aangeprezen schoonmaakbedrijven in Antwerpen en omstreken. Wij snappen het belang van werken in een heerlijk frisse omgeving. En schoonmaken kunnen wij als geen ander!

offer 1

Korte communicatielijnen

Persoonlijk contact met u als opdrachtgever en korte communicatielijnen vormen bij ons de basis voor een heldere samenwerking. We zijn er altijd wanneer je ons nodig hebt. We volgen uw vereisten en regels.

offer 1

Flexibel schoonmaakbedrijf

Zorgen wij ervoor dat wij noch uw klanten, noch uw personeel voor de voeten lopen en passen we onze activiteiten en werktijden aan op uw specifieke vraag. Of u nu op zoek bent naar een extra schoonmaakhandje in drukke (vakantie)periodes, of graag een structurele oplossing wilt voor de regelmatige opkuis van uw recreatiegelegenheid. C-Maxi staat voor u klaar om uw gasten een geweldige dag te helpen bezorgen.

offer 1

Schoonmaak met een glimlach

In alles wat we doen, hanteren we het motto ‘schoonmaak met een glimlach’. Snel, effectief en gastvrij dragen wij zorg voor afvalverzameling, sanitair schoonmaak, kantoorreiniging, aanveeg werkzaamheden en nog veel meer. Ultieme ontspanning en vermaak in een nette omgeving – dat kunnen we je beloven.

offer 1

Recreatie schoonmaak

Of u nu op zoek bent naar een schoonmaakpartner voor regelmatige opkuis van een pretpark, stadion, theater, bioscoop, evenementenhal, of een andere recreatieplek. Bij C-Maxi bent u altijd aan het goede adres als u een uitmuntende beoordeling van uw gasten wenst op het gebied van reinheid en hygiëne. Een schone, opgeruimde en frisse omgeving laat uw gasten ultiem genieten van dat wat u te bieden heeft, zonder dat zij afgeleid worden door onhygiënische facilitaire voorzieningen of rommel.

Schoonmaken is een vak
#1 best beoordeeld schoonmaakbedrijf
100% tevredenheid gegarandeerd
Wij passen ons aan aan uw behoeften
Betrouwbare en effectieve partner
Professionele recreatie-schoonmaak

Bekijk onze schoonmaak-diensten

C-maxi Testimonials

C-Maxi klant worden, we geven goed redenen

Laat u inspireren en volg ons:

26 Apr
éénmalige schoonmaak

Fike Europe fabriek dankzij C-Maxi klaar voor heropening!

23 Mar
éénmalige schoonmaak

SCHAKEL C-MAXI IN VOOR REINIGING EN DESINFECTIE RONDOM HET CORONA-VIRUS

20 Mar
éénmalige schoonmaak

MET DAT BIJLTJE HEBBEN WE VAKER GEHAKT: C-MAXI SCHOONMAAKBEDRIJF EN WOODCUTTER

Correspondentie Adres

C-Maxi
Schoonmaakbedrijf Antwerpen
Gallifortlei 4 bus 192,
2100 Antwerpen

Phone

03 63 63 111

24 / 7 Phone

0470 63 63 11

E-mail us

info@c-maxi.be

VESTIGINGSADRES

Antwerpen Centrum
Meirbrug 1,
2000 Antwerpen

BEZOEKADRES

Komiteitstraat 46-52
(Merksem) Antwerpen

Contacteer ons

Onze medewerkers staan klaar om u te helpen!

contact icon

Plan uw afspraak

C-Maxi komt naar je toe….
contact icon

WhatsApp

NEEM CONTACT OP
contact icon

Stel uw vraag?

ADVIES OP MAAT....
contact icon

Neem direct contact met ons op

Bel ons
our partners

vraag hier direct uw
schoonmork offerte aan

WHATSAPP AFSPRAAK
IN PLANNEN
OFFERTE
OP MAAT