Schoonmaak evenementen

Zeker nu steeds meer bedrijven focussen op ‘groen’ werken, kan een eerste indicatie al de staat van het eigen ‘groen’ zijn. Halfdode binnenplanten en een verwaarloosd stukje groen naast de hoofdingang zenden niet bepaald de juiste boodschap.

Besteed de groene zorg uit aan C-Maxi en we zullen het transformeren in de "pracht" van uw kantoor of gebouw.

https://schoonmaakbedrijf.c-maxi.com/wp-content/uploads/2020/03/q.svg

Hoe we
het doen

Schoonmaak evenementen: onze specialiteit

Sinds geruime tijd werken wij als professioneel schoonmaakbedrijf samen met verschillende organisatoren van grote evenementen. Het bijdragen aan de schoonmaak van evenementen is zo een belangrijk onderdeel van onze schoonmaakactiviteiten geworden.

Of het nu een sportevenement betreft, een popconcert of een beurs. Wij draaien onze hand er niet voor om. Zo hebben wij in het verleden al de schoonmaak verzorgd voor ATP-tennis toernooien en World Tour golftoernooien, maar ook voor grote beurzen. Zodra er ergens bezoekers op afkomen die u graag weer met een positief gevoel naar huis wilt sturen, kunnen wij u helpen.

C-Maxi is een professioneel schoonmaakbedrijf uit Antwerpen, die al jarenlang bekend staat als één van de betrouwbaarste partijen voor uw schoonmaak behoeftes. Dus ook voor de schoonmaak bij evenementen bent u bij ons aan het goede adres.

Belang van schoonmaak evenementen

Wist u dat veel bezoekers van evenementen al in de eerste minuten na binnenkomst hun mening gereed hebben? Vaak heeft er dan nog geen demonstratie plaatsgevonden of heeft nog geen enkele spreker zijn mond opengedaan. Er is nog geen wedstrijd gespeeld, maar toch kunt u al met 1-0 achterstaan.

Dit hangt nauw samen met de schoonmaak van uw evenement. Bij een onzorgvuldige of gehaaste schoonmaak van de ruimtes en zalen zal dit duidelijk zichtbaar zijn. Vaak schiet het er even bij in, uw personeel is immers al druk bezig om het iedereen naar de zin te maken. Laat ons, als professioneel schoonmaakbedrijf, u daarom deze schoonmaak-last uit handen nemen.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen als het aankomt op schoonmaak bij evenementen? Neem dan direct contact op voor een vrijblijvend aanbod.