Tapijt-en meubelreiniging

Een ongelukje zit in een klein hoekje. Na een enkel incident kan uw tapijt of meubelstuk al geruïneerd lijken. Dit is het absoluut niet. Zelfs na jarenlang gebruik kunnen wij u nog helpen. Wij zijn C-Maxi, en wij doen het enkel voor ‘zo goed als nieuw’.

https://schoonmaakbedrijf.c-maxi.com/wp-content/uploads/2020/03/q.svg

Hoe we
het doen

Reinigen en stomen tapijt

Een ongelukje zit in een klein hoekje. Of het nu een gevallen bord spaghetti bolognese is, melk en appelsap-spetters van de kinderen, of – in het ergste geval – een omgevallen glas rode wijn. De ellende wordt er niet minder van, en vaak bent u uren zoet met huismiddeltjes en hard boenen. Om er uiteindelijk vaak achter te komen dat het toch niet helemaal eruit is gegaan.

C-Maxi schoonmaakbedrijf schiet graag te hulp bij het grondig reinigen en/of stomen van uw tapijt. Het maakt ons niet uit hoe vuil het is, wij gaan ervoor om de vloerbedekking weer zo goed als nieuw te maken. De kleur wordt weer net zoals u hem voor het eerst zag, zonder nare vlekken die u terug laten denken aan de bijbehorende onfortuinlijke ongelukjes. Onze tapijtexperts weten precies hoe de klus het beste geklaard kan worden.

Reiniging meubels

Ook voor de reiniging van meubels kunt u ons inschakelen. Vaak betreft dit stoffen meubilair, waarbij u met soortgelijke problemen te kampen heeft als voor tapijt. Al helpen wij ook graag bij het reinigen van houten, plastic of andersoortige meubelstukken. Als C-Maxi langs geweest is, herkent u uw eigen spullen niet meer terug.

De voordelen van fris meubilair zijn duidelijk. Niet alleen staat het netter en schoner in huis of kantoor, ook zult uzelf gelukkiger worden van de aanblik van een als nieuw ogend interieur. Nooit meer hoeft u te aarzelen of u wel gasten of klanten uit durft te nodigen, of moet u last-minute noodmiddelen toepassen, zoals een paar extra kussens over een nare vlek. Geen enkele vlek is immers veilig voor onze schoonmakers.